Halve Finales bijna van start!

Halve Finales bijna van start!

Halve Finales bijna van start!

De Halve Finale van de YPF European Piano Competition 2022 met acht kandidaten uit 7 verschillende landen start morgen, 16 februari.
We zijn verheugd om Aarón Ormaza Vera (Ecuador/Nederland), Carlos Marín Rayo (Spanje), Rakhadin Yarmetov (Rusland/Nederland), Juan Pedro García Oliva (Spanje), Tom De Beuckelaer (België), Noah Zhou (Verenigd Kingdom), Alexander Jansen (Nederland) en Pavle Krstic (Bulgarije) te verwelkomen naar weer een spannende dag in het Bimhuis in Amsterdam.

Interessant om te weten: de halve finalisten spelen niet alleen solostukken, maar treden ook op als pianist van een kamermuziekensemble bestaande uit studenten en alumni van het Conservatorium van Amsterdam.

Kom kijken en luisteren en geniet tussen 10.00 en 21.00 uur van een of meerdere optredens in het Bimhuis (gratis toegang) > tijdschema

En mis het unieke Juryconcert ‘A tribute to Youri Egorov’ op zaterdagavond 19 februari en natuurlijk de Finale van de YPF European Piano Competition op zondagmiddag 20 februari niet! Kaarten kunt u hier bestellen.