YPF Young Virtuosi – Concert

YPF Young Virtuosi – Concert

Het volgende concert in de serie van YPF Young Virtuosi vindt plaats op zondagmiddag 27 juni as. om 15:00 uur. Een OPENBAAR concert! De Duif biedt – rekening houdend met de dan geldende corona maatregelen – ruimte voor 50 concertgangers. Het concert wordt tevens live gestreamd.

Het programma ziet er als volgt uit:
Nikola Meeuwsen: Beethoven, 6 Bagatellen opus 126
Thomas Beijer: Chopin, 4 Mazurka’s opus 24
Yang Yang Cai: Ravel, La Valse

Kaarten om dit concert in De Duif bij te wonen kunt u via de button hiernaast kopen.

Klik hier voor de livestream via YouTube van het concert.

YPF Young Virtuosi serie

In 2021 lanceert YPF een serie van 6 masterclasses en 6 concerten voor YPF laureaten en jonge top-pianisten, de ‘Young Virtuosi’, waarin zij de beloofde kans krijgen hun vakmanschap verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.

Masterclasses

De masterclasses, die op o.a. 3 juli, 14 augustus, 9 oktober en 20 november 2021 zullen worden georganiseerd, vinden plaats in het nieuwe kamermuziekcentrum ‘MuziekHaven’ in Zaandam. Programmering en verdere informatie over de masterclasses volgt binnenkort.

Concerten

Tijdens de 6 concerten zullen YPF laureaten en jonge top-pianisten spelen op de vleugel van de legendarische pianist Youri Egorov, die op 33-jarige leeftijd in Amsterdam overleed. De concerten van de YPF Young Virtuosi serie worden o.a. op zondagmiddag 11 april, 27 juni, 3 oktober, 24 oktober en 28 november 2021 georganiseerd in De Duif aan de Prinsengracht in Amsterdam.

YPF Young Virtuosi – Concert

  • Datum: zo 27 juni 2021
  • Tijd: 15:00uur
  • Organized by: Young Pianist Foundation i.s.m. Stadsherstel Amsterdam
  • Locatie:  De Duif