YPF Young Virtuosi – concert

YPF Young Virtuosi – concert

Het derde concert in de serie Young Virtuosi van de YPF vindt plaats op zondag 2 oktober om 15.00uur in De Duif in Amsterdam. Carlos Marín Rayo zal plaatsnemen aan de vleugel van Youri Egorov. De volledige programmering volgt nog.

Het eerste concert in de Young Virtuosi serie vond plaats op zondag 12 juni en werd gegeven door Juan Pedro García Oliva, winnaar van de YPF European Piano Competition 2022. Bekijk hier de opname van het concert.

Op tweede concert werd op zondag 4 september door Alexander Jansen verzorgd. Een link naar de opname van dit concert  volgt binnenkort.

YPF Young Virtuosi serie

In 2021 lanceerde de YPF de Young Virtuosi serie voor YPF laureaten en jonge top-pianisten, de ‘Young Virtuosi’, waarin zij de beloofde kans krijgen hun vakmanschap verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Het was een groot succes. Opnames kunnen via deze link worden teruggekeken.

Concerten

DDe concerten in De Duif (Prinsengracht 756, Amsterdam) worden in 2022 georganiseerd op zondag 12 juni (Juan Pedro García Oliva), zondag 4 september (Alexander Jansen), 2 oktober (Carlos Marín Rayo), 6 november (Aarón Ormaza Vera), 27 november (Noah Zhou) en zaterdag (!) 10 december. Noteer de data alvast in de agenda!

Tijdens de 6 concerten zullen YPF laureaten en jonge top-pianisten spelen op de vleugel van de legendarische pianist Youri Egorov, die op 33-jarige leeftijd in Amsterdam overleed.

Masterclasses

De masterclasses vinden ook in 2022 plaats in ‘MuziekHaven’ in Zaandam. Programmering en verdere informatie over de masterclasses volgt binnenkort.

YPF Young Virtuosi – concert

  • Datum: zo 2 oktober 2022
  • Tijd: 15.00 uur
  • Organized by: young Pianist Foundation i.s.m. Stadsherstel Amsterdam
  • Locatie:  De Duif