YPF Young Virtuosi – concert

YPF Young Virtuosi – concert

Op zondag 6 november vindt het vierde concert in de serie Young Virtuosi van de YPF plaats. Aarón Ormaza Vera neemt op deze dag om 15.oo uur in De Duif plaats achter de vleugel van Youri Egorov.

Voorgaande concerten in de serie Young Virtuosi:

12 juni: Juan Pedro García Oliva, winnaar van de YPF European Piano Competition 2022. Bekijk hier de opname van het concert.

4 september: Alexander Jansen.

2 oktober: Carlos Marín Rayo.

YPF Young Virtuosi serie

In 2021 lanceerde de YPF de Young Virtuosi serie voor YPF laureaten en jonge top-pianisten, de ‘Young Virtuosi’, waarin zij de beloofde kans krijgen hun vakmanschap verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Het was een groot succes. Opnames kunnen via deze link worden teruggekeken.

Concerten

De concerten in De Duif (Prinsengracht 756, Amsterdam) worden in 2022 georganiseerd op zondag 12 juni (Juan Pedro García Oliva), zondag 4 september (Alexander Jansen), 2 oktober (Carlos Marín Rayo), 6 november (Aarón Ormaza Vera), 27 november (Noah Zhou) en zaterdag (!) 10 december. Noteer de data alvast in de agenda!

Tijdens de 6 concerten zullen YPF laureaten en jonge top-pianisten spelen op de vleugel van de legendarische pianist Youri Egorov, die op 33-jarige leeftijd in Amsterdam overleed.

Masterclasses

De masterclasses vinden ook in 2022 plaats in ‘MuziekHaven’ in Zaandam. Programmering en verdere informatie over de masterclasses volgt binnenkort.

YPF Young Virtuosi – concert

  • Datum: zo 6 november 2022
  • Tijd: 15.00 uur
  • Organized by: young Pianist Foundation i.s.m. Stadsherstel Amsterdam
  • Locatie:  De Duif