YPF Young Virtuosi – concert

YPF Young Virtuosi – concert

Op zaterdag (!) 10 december vindt het laatste concert in de 6 delige serie Young Virtuosi van de YPF plaats. Wie er deze dag om 15.oo uur in De Duif achter de vleugel van Youri Egorov plaats zal nemen wordt binnenkort bekend gemaakt.

Voorgaande concerten in de serie Young Virtuosi:

12 juni: Juan Pedro García Oliva, winnaar van de YPF European Piano Competition 2022. Bekijk hier de opname van het concert.

4 september: informatie volgt.

2 oktober: informatie volgt.

6 november: informatie volgt.

27 november: informatie volgt.

YPF Young Virtuosi serie

In 2021 lanceerde de YPF de Young Virtuosi serie voor YPF laureaten en jonge top-pianisten, de ‘Young Virtuosi’, waarin zij de beloofde kans krijgen hun vakmanschap verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Het was een groot succes. Opnames kunnen via deze link worden teruggekeken.

Concerten

De concerten in De Duif (Prinsengracht 756, Amsterdam) worden in 2022 georganiseerd op zondag 12 juni, zondag 4 september, 2 oktober, 6 november, 27 november en zaterdag (!) 10 december. Noteer de data alvast in de agenda!

Tijdens de 6 concerten zullen YPF laureaten en jonge top-pianisten spelen op de vleugel van de legendarische pianist Youri Egorov, die op 33-jarige leeftijd in Amsterdam overleed.

Masterclasses

De masterclasses vinden ook in 2022 plaats in ‘MuziekHaven’ in Zaandam. Programmering en verdere informatie over de masterclasses volgt binnenkort.

YPF Young Virtuosi – concert

  • Datum: za 10 december 2022
  • Tijd: 15.00 uur
  • Organized by: young Pianist Foundation i.s.m. Stadsherstel Amsterdam
  • Locatie:  De Duif