Masterclass op 20 en Concert op 28 november gaan door!

Masterclass op 20 en Concert op 28 november gaan door!

Masterclass op 20 en Concert op 28 november gaan door!

De corona-maatregelen zijn weer aangescherpt maar de masterclass door Jean-Claude Vanden Eynden in Muziekhaven (Zaandam) op zaterdag 20 november en het Young Virtuosi concert dat Yang Yang Cai geeft in De Duif (Amsterdam) op zondag 28 november gaan door!

Wij vinden het uiteraard belangrijk dat het bezoek aan onze evenementen zo veilig mogelijk is. Naast de controle van uw QR code zorgen wij voor 1,5 meter afstand tussen gasten uit verschillende huishoudens. Ook vragen we iedereen om een mondkapje te dragen, dat u op uw zitplaats kunt afzetten. Het drankje dat inbegrepen zit bij uw kaartje voor het concert van Yang Yang Cai kunt u meenemen naar uw plaats.

De masterclass op 20 november wordt gevolgd door Yang Yang Cai (winnaar eerste prijs YPF Piano Competition) en Rik Kuppen (winnaar derde prijs YPF Piano Competition 2019). De toegang tot de masterclass in Muziekhaven in Zaandam op 20 november is gratis. Aanvangstijd: 14.00 uur.

Yang Yang Cai speelt op 28 november werken van Beethoven en Ravel. Het concert start om 16:00 uur en duurt ongeveer een uur. Voor meer informatie en kaartverkoop klik hier.