Prachtig concert door Yang Yang Cai

Prachtig concert door Yang Yang Cai

Prachtig concert door Yang Yang Cai

Afgelopen zondag 28 november schitterde Yang Yang Cai aan de vleugel van Youri Egorov in De duif in Amsterdam. Dit 5de concert van de YPF Young Virtuosi serie stond in het teken van Beethoven en Ravel. Door de inleidende woorden van Thomas Beijer en de manier waarop Yang Yang Cai de muziek vertolkte spraken de stukken tot de verbeelding van het publiek dat zich in grote getale, uiteraard met in achtneming van de maatregelen, rondom de vleugel had verzameld.

Een prachtig concert, op een unieke locatie! Het concert is terug te kijken op ons YouTube kanaal.

Wilt u meer zien van Yang Yang Cai en bent u geïnteresseerd in meer (aanstormende) jonge pianotalenten, kom dan naar de kwart- en halve finales van de YPF European Piano Competition 2022 van 10 t/m 16 februari 2022 in het Bimhuis in Amsterdam (gratis toegang).

Of kom naar de finale van het YPF concours op zondagmiddag 20 februari in Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam, waar de drie finalisten worden begeleid door Phion, orkest van Gelderland & Overijssel o.l.v. Antony Hermus. Tijdens het juryberaad van de internationale jury zal Yang Yang Cai optreden. Kaarten voor de finale en voor de bijzondere avond voorafgaand aan de finale: ‘A tribute to Youri Egorov’ door leden van de internationale jury en laureaten van het YPF concours, kunt u via deze link alvast bestellen.