Vrijwilligers gezocht

De YPF Piano Competition heeft handen nodig!

Het YPF kan haar werk niet doen zonder de hulp van vrijwilligers. Zowel vooraf, tijdens en na afloop van de YPF Piano Competition hebben we de hulp van vrijwilligers nodig.

Vooraf kunnen we hulp gebruiken bij administratief werk. Tijdens de dagen en avonden van het concours zoeken we vrijwilligers die als gastvrouw of gastheer de deelnemers, musici en publiek begeleiden. Maar ook vrijwilligers die ervoor zorgen dat het podium in orde is, die bloemen uitdelen, achter de onze balie staan en informatie verschaffen, die kaartjes controleren, die bladomslaander zijn, af en toe voor chauffeur willen spelen en inzetbaar zijn voor allerlei voorkomende hand- en spandiensten (ook na afloop van het concours). 

Je maakt deel uit van een gezellig team van vrijwilligers, je leert nieuwe mensen kennen en verder bieden we je naast een vrijwilligersvergoeding oneindig veel dankbaarheid.

Ben je enthousiast, steek je graag je handen uit de mouwen en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Meld je dan aan als vrijwilliger en stuur ons een mail via onderstaande button.