Aanmelding

Aanmelding

De online aanmelding voor de YPF European Piano Competition 2025 – Grand Prix Youri Egorov is geopend (sluiting 15 november 2024). Gebruik het onderstaande formulier om je aan te melden en volg de instructies met betrekking tot het aanleveren van informatie en documenten en het betalen van je registratiefee.
Als je nog een vraag hebt over de inschrijving, dan kun je contact met ons opnemen via: participants@ypf.nl

YPF heeft inmiddels al acht keer een belangrijk en inspirerend podium gecreëerd voor jonge talenten. Door de samenstelling van de internationale jury en de moeilijkheidsgraad van het vereiste repertoire (waaronder een speciaal voor de finale gecomponeerd werk door Jan-Peter de Graaff) zal deelname aan de YPF European Piano Competition een prachtige stimulans en een opstap kunnen zijn naar de grote competities, zoals de Koningin Elisabethwedstrijd in Brussel.

Ramon van Engelenhoven, winnaar van de eerste prijs en Grand Prix Youri Egorov 2015: “Het concours was een nationaal evenement, maar qua repertoire moeilijker dan veel internationale pianoconcoursen. En de internationale jury maakt het zo leerzaam, om nog maar te zwijgen van het vooruitzicht om onder leiding van Valery Gergiev op te treden. Welk ander concours geeft je zo’n kans? “

Namens het Team van de Young Pianist Foundation,

Thomas Beijer, Artistiek Directeur

Meld je aan door het formulier in te vullen, de registratiefee online over te maken en de documenten zoals bedoeld in Artikel 4a van de Participation Rules in te sturen. De registratiefee voor de YPF European Piano Competition 2025 / Grand Prix Youri Egorov bedraagt € 100,-. De registratiefee is niet restitueerbaar.

Belangrijk

Gezien de gevoelige en persoonlijke informatie vragen wij je de aan te leveren documenten zoals bedoeld in Artikel 4a van de Participation Rules apart aan te leveren door de documenten via WeTransfer.com te versturen of te mailen naar participants@ypf.nl. Zonder een volledig dossier kunnen wij je aanmelding niet definitief maken.

Aanmelding voor de YPF European Piano Competition 2025 vindt dus plaats in drie stappen:

1. Invullen en versturen van het online aanmeldformulier;

2. Betaling van de registratiefee (onderdeel van het online aanmeldformulier);

3. Verzending van de documenten zoals bedoeld in Artikel 4a van de ‘Participation Rules’ naar participants@ypf.nl.

 


TotaalHet YPF Piano Concours was mijn eerste echte stap naar een internationale carrière. Het opende vele deuren van concertzalen van naam. Het concours bracht mij ervaring en kennis en ik ontdekte wat artistieke vrijheid is, het gaf me de kans om mijn doelen als musicus te begrijpen. Dromen kunnen uitkomen en het YPF Piano Concours helpt pianisten om hun droom te verwezenlijken!
Nino Gvetadze
Winnaar YPF Piano Concours 2004