Young Virtuosi serie 2024

Young Virtuosi serie 2024

Op zondag 8 september speelt er weer een jong pianotalent in de Duif in Amsterdam. Wie er om 15.00 uur plaatsneemt achter de vleugel van Youri Egorov is nog een verrassing. De vierde editie van de Young Virtuosi serie organiseert de YPF om jonge talentvolle pianisten een podium te bieden, een kans te geven om zich verder te ontwikkelen en ervaring op te doen.

Programma volgt

YPF Young Virtuosi serie

In 2021 lanceerde de YPF de Young Virtuosi serie voor YPF laureaten en jonge top-pianisten, de ‘Young Virtuosi’, waarin zij de beloofde kans krijgen middels concerten en masterclasses hun vakmanschap verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Een groot succes. Via deze link kunnen de concerten van de Young Virtuosi serie 2023 (en daarvoor) worden bekeken.

Concerten

De concerten vinden plaats in De Duif aan de Prinsengracht 756 in Amsterdam. Tijdens de zes concerten zullen YPF laureaten en jonge top-pianisten spelen op de vleugel van de legendarische pianist Youri Egorov, die op 33-jarige leeftijd in Amsterdam overleed.

Masterclasses

In 2024 worden er ook weer masterclasses georganiseerd. Deze bijzondere ‘lessen’ vinden plaats in ‘MuziekHaven’ in Zaandam. Programmering en verdere informatie over de masterclasses volgt binnenkort.

Young Virtuosi serie 2024

  • Datum: zo 8 september 2024
  • Tijd: 15.00 uur
  • Organized by: young Pianist Foundation i.s.m. Stadsherstel Amsterdam
  • Locatie:  De Duif, Amsterdam