Halve Finalisten bekend!

Halve Finalisten bekend!

Halve Finalisten bekend!

De kandidaten voor de Halve Finale van de YPF European Piano Competition – Grand Prix Youri Egorov 2022 zijn bekend gemaakt door de jury!

Felicitaties voor:
Aarón Ormaza Vera (Ecuador/Nederland), Carlos Marin Rayo (Spanje), Rakhadin Yarmetov (Rusland/Nederland), Juan Pedro García Oliva (Spanje), Tom De Beuckelaer (België), Noah Zhou (Verenigd Koninkrijk), Alexander Jansen (Nederland) en Pavle Krstic (Bulgarije).

De kandidaten spelen hun Halve Finale op woensdag 16 februari in Het Bimhuis in Amsterdam tussen 10:00 en 21:00 uur. U bent van harte welkom om te komen luisteren naar de jonge talenten. De halve finalisten voeren niet alleen solostukken uit, maar spelen ook een kamermuziekstuk van Brahms samen met kamermuziekstudenten van het Conservatorium van Amsterdam.

De Young Pianist Foundation is alle kwartfinalisten dankbaar voor hun prachtige spel en hun deelname aan de eerste Europese editie van de YPF Piano Competition – Grand Prix Youri Egorov.

Foto: YPF European Piano Competition 2022 presenteert halve finalisten. Jury voorzitter Ronan O’Hora heeft de uitslag bekend gemaakt. Niet op de foto: Tom De Beuckelaer. Fotograaf: Foppe Schut